Op zoek naar een gezellige en luxe bed and breakfast in Friesland? In het idyllische Wijnjewoude bevindt zich Bed and Breakfast De Oude Smidse.


Friesland staat bekend om de prachtige waterlanden, vele pittoreske dorpjes, de prachtige Friese Wouden in de buurt van Drachten en natuurlijk het in Nederland unieke taalgebied waar Westerlauwers Fries gesproken wordt. Als geen ander gebied in Nederland, staat Friesland echt apart als een unieke toeristentrekker. Jaarlijks komen er dan ook wel 2 miljoen toeristen de schoonheid van Friesland bewonderen.

Voor een overnachting in een bed and breakfast in Friesland zit je goed bij Bed and Breakfast De Oude Smidse. De accommodatie is gelegen in een klein dorpje onder de rook van Drachten en niet ver van Assen en Heerenveen. Het voordeel van een bed and breakfast is dat je veel meer de gezelligheid en sfeer meekrijgt van de omgeving dan in een statisch hotel. In De Oude Smidse krijg je het gevoel alsof je een local bent die onderdeel is van de gezellige en gemoedelijke gemeenschap in Wijnjewoude. Het dorpje ligt ook nog eens niet ver van belangrijke uitvalswegen, waardoor je snel door heel Friesland tourt.


Vlak onder Drachten ligt Wijnjewoude. Het dorpje is gemakkelijk via de A7 te bereiken. Neem bij afslag 30 de N381 richting Oosterwolde. Na enkele kilometers ligt de afslag Wijnjewoude aan uw rechterhand.

Reserveer gelijk

Wil je een overnachtig boeken bij onze bed and breakfast? Wacht dan niet langer en gebruik onze reserveringsmodule om je datum vast te leggen!